TJÄNSTER

BYGG

Vi utför alla typer av bygg projekt både till privatpersoner och företag. Vi har lång erfarenhet inom byggbranschen och kan hjälpa dig med alla typer av arbeten på din fastighet. Vi har samarbetspartners inom alla områden i byggbranschen så vi kan erbjuda totalentreprenader på era projekt.Vi sätter alltid kunden i fokus och håller vad vi lovar.

 

ANLÄGGNING

Vi utför stora och små anläggningarbeten. Allt från schakt och återfyllning till Stensättning och plattläggning. Vi har bra samarbetspartners för att alltid kunna erbjuda rätt maskiner och material.

Foto: Grow with Gyllenfeldt

TRÄDGÅRD

Vi utför alla typer av trädgårdsarbeten så som beskärningar, ogräsrensning, gräsklippning och trädfällning.Vi har kompetent personal och moderna maskiner. Innehar motorsågskörkort.

 

 

LEKPLATS

Vi bygger, besiktigar och underhåller er lekplats.

 

Ska ni bygga ny, renovera eller bygga om er lekplats. Vi hjälper er med förslag och kan erbjuda er en helhetslösning från inköp och montering till slutbesiktning och underhållsplan.

 

Vi utför lekplatsbesiktningar enligt gällande standard SS-EN-1176,1177. Vi har många års erfarenhet av lekplatsbyggnationer och innehar certifiering via SERENO Certifiering AB

 

© Copyright Riddersvik Bygg och Anläggning AB